logo

Usługi specjalne

Nasza oferta obejmuje niezwykle szeroką gamę usług.

Rezerwacja

telefoniczna:

bar    - 44 600 00 16
biuro - 44 733 10 99

e-mail: biuro@jan.biz.pl

 

 

 

Chrzciny i komunie


PROPOZYCJA PRZYJĘCIA RODZINNEGO

DANIA GORĄCE:
Rosół z wiejskich kur z makaronem lub bulion z kołdunkami
Specjał drobiowy w sosie pieczarkowo - borowikowikowym
Bryzol z pieczarkami
Filet drobiowy fantazja (drób, szynka, ser, pomidor)
Pstrąg po francusku w migdałach
Ziemniaki z wody z koprem
Kluski śląskie
Ziemniaki opiekane w ziołach lub frytki
Zestaw surówek (trzy rodzaje)
Bukiet warzyw gotowanych z masełkiem i bułeczką
Mięsa podane na półmiskach 1,8 porcji / osoba
Dodatki podane na półmiskach 1,3 porcji / osoba
Tort śmietanowy z racami lub inny deser do ustalenia

(jedno z proponowanych)
Barszcz czerwony z michą wiejskich opiekanych pierogów
Flaki po staropolsku z bułeczkami
Żurek z jajkiem i kiełbasą

ZAKĄSKI ZIMNE (wieloporcjowo)
Śledź trzy smaki
Paleta mięs pieczystych (rolady, pieczenie, galantyny)
Pasztet z żurawiną
Tymbaliki mięsne z cytryną
Jajka garni łosoś
Pstrąg faszerowany
Roladki z szynki z sałatką, schab po warszawsku
Wąsy drobiowe z dipem, śliwka w opiekanym boczku
Sałatka meksykańska z kurczakiem
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Pieczywo mieszane
Smalec domowy + ogórki kiszone - GRATIS od firmy

Sok owocowy 0.5 l / osoba
Woda mineralna z cytryną bez limitu
Kawa, herbata z cytryną bez limitu
Ciasta domowe i owoce na paterach

Dzieci: - do lat 3 - 0%, od 3 do 8 lat - 50%,  powyżej 8 lat -100%


UROCZYSTE PRZYJĘCIE

DANIA GORĄCE
Rosół z wiejskich kur z makaronem
Bryzol z pieczarkami
Zrazy wieprzowe w sosie
Filet fantazja (drób, szynka, ser, pomidor)
Ziemniaki z wody z koprem
Zestaw surówek (trzy rodzaje)
Mięsa podane na półmiskach 2 porcje / osoba
Dodatki podane na półmiskach 1,3 porcji / osoba


DESER (jedno z proponowanych)
TORT z racami
Lody z owocami i bitą śmietaną
Sałatka owocowa w syropie miodowym
Mus jogurtowy z owocami

(jedno z proponowanych - jednoporcjowo)
Pieczeń wieprzowa w sosie, kluski śląskie, kapusta zasmażana
Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym i gołąbki z kapustą i grzybami w sosie pieczarkowym
Ragout pomidorowo - bazyliowe z delikatnymi klopsikami i trzema rodzajami fasoli (wieloporcjowo)
Pstrąg po francusku w migdałach, frytki, surówka
Udko kurczaka w sezamie (bez kości), ryż z warzywami, surówka
Kurczak w sosie śmietanowo - bazyliowym, ryż, surówka

(jedno z proponowanych - jednoporcjowo)
Barszcz na czerwonym winie z pieczonymi pierogami (po 2 szt.) lub krokietami
Kluchy faszerowane mięsem, okraszone słoninką + kapusta zasmażana
Żurek z jajkiem i kiełbasą
Flaki z pieczywem
Rosyjska solijanka

ZAKĄSKI ZIMNE (wieloporcjowo)
Patera mięs pieczystych (pasztety, pieczony schab ze śliwką, karczek, boczek w ziołach)
Tymbaliki mięsne
Schab po warszawsku (roladki ze schabu z sałatką)
Jajko faszerowane pastami
Śledź trzy smaki
Ryba po grecku
Wąsy drobiowe, dip czosnkowy - MIX
Sałatka meksykańska z kurczakiem
Sałatka grecka z serem feta
Sos tatarski, sos tzatziki
Pieczywo,masło

Ciasta i owoce podane na paterach - cztery rodzaje ciasta

Soki owocowe, woda mineralna z cytryną - bez limitu
Kawa, herbata z cytryną - na życzenie bez ograniczeń

Dzieci: do lat 5 - 0%, od 5 do 8 lat - 50%, powyżej 8 lat - 100%


UROCZYSTE PRZYJĘCIE

DANIA GORĄCE
Obiad
I
Rosół z wiejskich kur z makaronem lub bulion z kołdunkami lub inna zupa do ustalenia
Bryzol ze schabu z pieczarkami
Udko w sezamie (bez kości)
Rumsztyk z cebulką
Kotlet drobiowy zapiekany z serem żółtym, ananasem i żurawin
Filet fantazja (drób, szynka, ser, pomidor)
Kaczka gotowana (udko)
Mięsa podane na półmiskach 1,8 porcje / osoba
Ziemniaki z wody z koprem
Ryż z warzywami
Frytki
Dodatki podane na półmiskach 1,3 porcji / osoba
Zestaw surówek (trzy rodzaje) 

DESER
TORT z racami lub lody z owocami i bitą śmietaną lub inny deser do ustalenia

II
Specjał drobiowy w sosie pieczarkowo - borowikowym lub pieczeń wieprzowa w sosie pieczeniowym
Kluski śląskie, kapusta zasmażana

III (jedno z proponowanych)
Barszcz na czerwonym winie z pieczonymi pierogami (po 2 szt.) i krokiety
Źurek z jajkiem i kiełbasą
Flaczki wołowe z bułeczkami
Bogracz z ciepłymi bułeczkami

ZAKĄSKI ZIMNE
Patera mięs pieczystych (pasztety, galantyny, pieczony schab ze śliwką, karczek, boczek w ziołach)
Tymbaliki mięsne
Szynka faszerowana szparagą zieloną
Schab po warszawsku (roladki ze schabu z sałatką)
Pstrąg faszerowany pod galaretą
Śledź trzech smakach
Ryba po grecku, Carpaccio z łososia kaparkami
Roladki wątrobowo - śliwkowe, pieczarka faszerowana, wąsy drobiowe -MIX
Schab ze śliwką w galarecie
Sałatka meksykańska z kurczakiem
Sałatka grecka z serem feta
Sos tatarski, sos tzatziki
Pieczywo,masło
Owoce, ciasta (podane na paterach)

Soki owocowe, woda mineralna z cytryną, napoje gazowane - bez ograniczeń
Kawa, herbata z cytryną - na życzenie bez ograniczeń

Dzieci: do lat 3 - 0%, od 3 do 8 lat - 50%, powyżej 8 lat - 100%

UROCZYSTY OBIAD

Rosół domowy z makaronem lub inna zupa do ustalenia
Filet fantazja (ser, szynka, pomidor)
Bryzol ze schabu z pieczarkami
Indyk camembert w grzankach lub rumsztyk z cebulką
Specjał drobiowy w sosie pieczarkowo - borowikowym lub pieczeń wieprzowa
Pstrąg po francusku w migdałach
Mięsa podane na półmiskach (2 porcje / osoba)
Ziemniaki z wody
Ziemniaki w ziołach lub frytki
Kluski śląskie

Dodatki podane na półmiskach (1, 2 porcje / osoba)

Zestaw surówek (dwa rodzaje)
Warzywa gotowane z masłem
Kapusta zasmażana

Dodatki podane na półmiskach (1, 2 porcje / osoba)

DESER
Tort śmietanowy z racami lub lody z owocami lub inny do ustalenia

Kawa, herbata na życzenie
Soki owocowe
Woda mineralna z cytryną

Dzieci: do lat 3 - 0%, od 3 do 8 lat - 50%, powyżej 8 lat - 100%.