Dieta pudełkowa



KalorycznośćCena za miesiąc
1600 kcal3200,00 zł brutto
2000 kcal3450,00 zł brutto
2400 kcal3650,00 zł brutto

Plan Cateringu

WERSJA 1 – 1600 kcal
(dla kobiet)

1. Śniadanie (~400 kcal)

Sałata rzymska z sosem na bazie anchois, grillowanymi krewetkami i serem Bursztyn

(Lekkie białko, warzywa, zdrowe tłuszcze)

2. Przekąska (~200 kcal)

Kawałki ptysia z kremem pistacjowym i malinowy mus

(porcja zmniejszona) (Słodka, lekka przekąska)

3. Obiad (~500 kcal)

Filet z suma w sosie koperkowym, puree ziemniaczane, warzywa (marchewka, romanesco)

(Białko + warzywa + węglowodany)

4. Podwieczorek (~200 kcal)

1 mini ravioli orkiszowe z dynąq i kurkami + zielony koktajl

(Podkręcenie metabolizmu, niski IG)

5. Kolacja (~300 kcal)

Risotto z suszonymi pomidorami i cukinia

(Lekkie, bezmięsne, sycące)

WERSJA 2 – 2000 kcal
(standardowa)

1. Śniadanie (~500 kcal)

Kolorowe sałaty z grillowanym oscypkiem, boczkiem i borówka
(Połączenie białka, tłuszczu i owoców)

2. Przekąska (~250 kcal)

Sernik baskijski ze słonym karmelem
(1/2 porcji)

3. Obiad (~700 kcal)

Rolada z gęsi w sosie majerankowym, kluski leniwe, karmelizowane buraki, bimi
(Bogaty, sycący obiad)

WERSJA 3 – 2400 kcal
(dla aktywnych)

1. Śniadanie (~600 kcal)

Sałata z boczniakami smażonymi w maśle czosnkowym, jajkiem poche i grzankami
(Duża zawartość białka, energii i tłuszczy)

2. Przekąska (~300 kcal)

Karmelizowana gruszka w kruchej tarcie z bezą
(Deser + węglowodany złożone)

3. Obiad (~850 kcal)

Polędwica wołowa z puree grzybowym, boczniaki, krem pietruszkowo-szpinakowy
(Treściwe, wysokobiałkowe danie)

4. Podwieczorek (~250 kcal)

Kluchy faszerowane mięsem (2 szt.) z kapustą zasmażaną
(Dodatek białka i błonnika)

5. Kolacja (~400 kcal)

Gnocchi z kurczakiem i suszonym pomidorem
(Białko, węglowodany, zdrowe tłuszcze)

Catering przykładowy na dzień, możliwość zamawiania wyłącznie na cały miesiąc.

Zapraszamy do składania zamówienia

Po złożeniu zamówienia skontaktujemy się z Państwem w celu ustalenia szczegółów oraz płatności.

Formularz zamówienia diety