
Rozwój i dywersyfikacja Restauracji Jan
W ramach projektu:zamierzamy rozszerzyć działalność Restauracji Jan o catering i możliwość zamawiania diety pudełkowej. W tym celu zrealizujemy następujące działania:
- doposażenia profesjonalnej kuchni pod kątem kateringu i diety pudełkowej.
- zakup rowerów elektrycznych do ekologicznego rozwożenia posiłków w ramach zielonej transformacji.
- cyfrowa transformacja-(polegająca na rozbudowie strony internetowej o dostawy i dietę pudelkową i zoptymalizowanie jej pod kątem SEO oraz zabezpieczeniu sieci przed hakerami, stworzenie 2 serwerów backup’owych, cyfryzację dokumentow, zakup laptopa i urządzenia wielofunkcyjnego)
- szkolenia personelu i kadry menadżerskiej z zakresu obsługi zamówień i nowych rozwiązań internetowych oraz obsługi nowoczesnych urządzeń kuchennych- łącznie odbędzie się 16 szkoleń
Całkowita wartość projektu: 505 681, 03
dofinansowanie z Funduszy Europejskich: 399 488, 69